Jenter


Her er en liten presentasjon av våre jenter.

GIC (N)Endless Illyria


Født: 29.11.2019

EMS-Kode: MCO ds 25 - Rødsølvticked

Mor: UA* Arine Neytiri 

Far: Uslav Akella Leander 

Endless Illyria blir kalt Illyria hjemme. Hun er en fantastisk flott jente, med flott rasetypisk utseende og sterk lock. Illyria er mor til Disney og bestemor til Ibiza. Illyria er en jente med veldig godt gemytt, hun er leken, nyskjerrig og uredd. Illyria er nå Chipet og skal ha en god pause som avlskatt. Hun skal nå få blomstre på utstilling og vi satser på og stille henne både på Scandinavian og Word show i 2024. 


Tittel: GRAND INTERNATIONAL CHAMPION  

CH (N)Endless Una Paloma 


Født: 23.05.2022

Ems-Kode: MCO n 24 - Sortspottet

Mor: NO*Fenriskatten Mazikeen

Far: Indian Westural 

Una Paloma eller Una som hun blir kaldt hjemme til daglig er en jente med utrolig flott gemytt. Vi synes det er veldig spennende og ha fått denne jenta til vårt oppdrett. Vi gleder oss til og se hva fremtiden bringer med henne. 


Tittel: CHAMPION  

IC NO*Knight Hart´s Ibiza


Født: 12.06.2022

Ems-Kode: MCO fs 25 sortskilpaddesølvticked

Mor: NO*Knight Hart´s Disney 

Far: CH Bjorntorpets Kewin 

Ibiza her husets lykketroll og ramp, hun er alltid med på det som skjer og er en ordentlig lykkespreder. Hun er barnebar av Illyria og dette er linjer vi synes det er stor stas å føre videre i vårt oppdrett. Vi gleder oss veldig til å følge hennes utvikling og ta henne med på utstilling 

Ibiza skal stilles både på Scandinavian winner show og world show 2024. Vi er veldig stolte over så fine resultater på eget oppdrett. 

Tittel: INTERNATIONAL CHAMPION 

NO*Knight Hart´s Quanta Costa 

Født: 08.11.23

Ems-Kode: MCO a 25 - Blåticked

Mor: CH (N)Endless Una Paloma

Far: Nemo Afgan*PL

Quanta Costa eller Mille som hun går under til daglig er en sikkelig gladfis, hun elsker å være med på alt som skjer. Hun er uredd og veldig nyskjerrig. Mille er en jente vi har stor tro på for vårt oppdrett og hun har mange gode kvaliteter, vi er veldig spent på å følge hennes utvikling videre. Går alt etter planen så skal hun stilles på World Show høsten 24. 

Det planlegges ikke kull på Mille før utover året 25


CH NO*Knight Hart´s First Lady 

Født: 26.11.2021

Ems-kode: MCO n 22

Mor: NO*Knight Hart´s Butterfly Flip

Far: Bjorntorpets Kewin

First Lady blir til daglig kaldt Fauna, hun bor i forhjem hos en venn av familien. Hun er en flott jente, som vi har spennende planer for i fremtiden. Hun skal være med på utstillinger nå det kommende året 

First Lady bor hos fôrvert i Fredrikstad 

Tittel : CHAMPION

CH NO*Knight Hart´s Love Story

Født: 12.11.2022

EMS-Kode: MCO gs 09 - Blåsmokepadde med hvit

Mor: (N)Endless Illyria

Far: CH Bjorntorpets Kewin

Hjemme går hun under navnet Lula. Lula er er veldig kosete frøken som gjerne ligger på fanget i flere timer. Hun elsker og være med på husets aktiviteter. Om alt går etter planen skal hun brukes i avl, når hun er blitt voksen, og ett par av våre andre jenter er ferdige. Vi gleder oss veldig til og følge hennes utvikling. 

 Tittel: CHAMPION

NO*Knight Hart´s Ladybug

Født: 12.11.2022

EMS-Kode: MCO fs 22 - Sortsølvpadde

Mor: (N)Endless Illyria

Far: CH Bjorntorpets Kewin

Hjemme går denne jenta under navnet Pippi, og hun lever opp til kallenavnet sitt. Denne jenta er super nysgjerrig og finner på sprell vær eneste dag. Hun elsker og være med på alt som skjer, hun tar også gjerne en tur på støvsugeren når den er på jobb. Om alt går etter planen skal hun brukes i avl når hun er blitt voksen, når ett par av vår eldre katter er ferdige.  

NO*Knight Hart´s Queen Of Heart 

Født: 08.11.24

EMS-Kode: MCO ns 22 - Sortsølvtabby 

Mor: CH (N)Endless Una Ploma

Far: Nemo Afgan*PL

Queen Of Heart går til daglig under navnet Wilma. Wilma er en veldig leken og nyskjerrig jente med utrolig flott gemytt. Vi har stor tro på Wilma sine kvaliteter og gleder oss veldig til å følge hennes utvikling. 

Om alt går etter planen skal Wilma brukes i avl tidligst i 2025 

Hermine 


Født: 24.06.2017

EMS-Kode: HCL n 24 - Brunspottet

Hermine er vår flotte huskatt. Hun er en vakker brunspottet jente som er snill og kosete, men samtidig vet hun godt hva hun vil. Hun er en snill og leken pus som gjør en veldig god jobb i og oppdra sine småsøsken. 

Hermine følger også med på utstillinger, og har mange gode resultater, blant annet flere Best In Show