Jenter


Her er en liten presentasjon av våre jenter.

GIC (N)Endless Illyria


Født: 29.11.2019

EMS-Kode: MCO ds 25 - Rødsølvticket

Mor: UA* Arine Neytiri 

Far: Uslav Akella Leander 

Endless Illyria blir kalt Illyria hjemme. Hun er en fantastisk flott jente, med flott rasetypisk utseende og sterk lock. Illyria er mor til Disney og bestemor til Ibiza. Illyria er en jente med veldig godt gemytt, hun er leken, nyskjerrig og uredd. Illyria er nå Chipet og skal ha en god pause som avlskatt. Hun skal nå få blomstre på utstilling og vi satser på og stille henne både på Scandinavian og Word show i 2024. 


Tittel: GRAND INTERNATIONAL CHAMPION  

NO*Knight Hart´s Butterfly Flip 


Født: 26.03.2020

Ems-Kode: MCO n 22 - Bruntabby 

Mor: CH NO*Nordic Leon´s Dixie Chick 

Far: IC NO*Lythrum Piccolo 

Knight Hart`s Butterfly Flip blir til daglig kaldt Flip. Flip er en leken og nysgjerrig jente. Flip er mor til First Lady. 

Flip er nå ferdig med sin kariere som avls katt, hun har gitt oss tre fantastiske kull. Hun elsker å være ute i luftegården og nyte solen å se på fuglene. 

Flip leter nå etter sin nye familie hvor hun kan få gå ute i trygge omgivelser. Hun trenger en rolig famile/person og vill nokk ikke trives med små barn. Går bra med barn på besøk men ikke i det daglige. Hun er en pus som bruker litt tid på å bli tygg, men når du lærer henne å kjenne, har du en venn for livet. Hun er en fantastisk pus på alle måter. Hun går fint med andre katter, men ikke vandt med hund. CH (N)Endless Una Paloma 


Født: 23.05.2022

Ems-Kode: MCO n 24 - Sortspottet

Mor: NO*Fenriskatten Mazikeen

Far: Indian Westural 

Una Paloma eller Una som hun blir kaldt hjemme til daglig er en jente med utrolig flott gemytt. Vi synes det er veldig spennende og ha fått denne jenta til vårt oppdrett. Vi gleder oss til og se hva fremtiden bringer med henne. 


Tittel: CHAMPION  

IC NO*Knight Hart´s Ibiza


Født: 12.06.2022

Ems-Kode: MCO fs 25 sortskilpaddesølvticked

Mor: NO*Knight Hart´s Disney 

Far: CH Bjorntorpets Kewin 

Ibiza her husets lykketroll og ramp, hun er alltid med på det som skjer og er en ordentlig lykkespreder. Hun er barnebar av Illyria og dette er linjer vi synes det er stor stas å føre videre i vårt oppdrett. Vi gleder oss veldig til å følge hennes utvikling og ta henne med på utstilling 

Ibiza skal stilles både på Scandinavian winner show og world show 2024. Vi er veldig stolte over så fine resultater på eget oppdrett. 

Tittel: INTERNATIONAL CHAMPION 

NO*Knight Hart´s Coacella  


Født: 28.09.2020

Ems-Kode: MCO g 22 - Blåskilpaddetabby

Mor: CH NO*Stormjegerens Ran

Far: IC NO*Lythrum Piccolo  

Coachella er en veldig leken og livlig frøken. Hun har fantastisk gemytt og er en veldig uredd frøken. Hun har flott rasetypisk lock.
Hun har veldig mange gode kvaliteter. Coachella bor i fôrhjem hos en familie i Skjeberg


NO*Knight Hart´s Disney


Født: 24.01.2021

Ems-kode: MCO d 25 - Rødticked

Mor: (N) Endless Illyria 

Far: NO*Lythrum Oliver 

En Supersosial jente med masse personlighet. Hun har også veldig mange gode kvaliteter som vi leter etter i en avlskatt. Flott rasetypist utseende, med eksepsjonelt bra profil, boks og hake. Hun er mor til Ibiza

Disney bor i fôrhjem på Torp i fredrikstad. 

Disney venter sitt siste kull våren 24


 

CH NO*Knight Hart´s First Lady 

Født: 26.11.2021

Ems-kode: MCO n 22

Mor: NO*Knight Hart´s Butterfly Flip

Far: Bjorntorpets Kewin

First Lady blir til daglig kaldt Fauna, hun bor i forhjem hos en venn av familien. Hun er en flott jente, som vi har spennende planer for i fremtiden. Hun skal være med på utstillinger nå det kommende året 

First Lady bor hos fôrvert i Fredrikstad 

Tittel : CHAMPION

CH NO*Knight Hart´s Love Story

Født: 12.11.2022

EMS-Kode: MCO gs 09 - Blåsmokepadde med hvit

Mor: (N)Endless Illyria

Far: CH Bjorntorpets Kewin

Hjemme går hun under navnet Lula. Lula er er veldig kosete frøken som gjerne ligger på fanget i flere timer. Hun elsker og være med på husets aktiviteter. Om alt går etter planen skal hun brukes i avl, når hun er blitt voksen, og ett par av våre andre jenter er ferdige. Vi gleder oss veldig til og følge hennes utvikling. 

 Tittel: CHAMPION

NO*Knight Hart´s Ladybug

Født: 12.11.2022

EMS-Kode: MCO fs 22 - Sortsølvpadde

Mor: (N)Endless Illyria

Far: CH Bjorntorpets Kewin

Hjemme går denne jenta under navnet Pippi, og hun lever opp til kallenavnet sitt. Denne jenta er super nysgjerrig og finner på sprell vær eneste dag. Hun elsker og være med på alt som skjer, hun tar også gjerne en tur på støvsugeren når den er på jobb. Om alt går etter planen skal hun brukes i avl når hun er blitt voksen, når ett par av vår eldre katter er ferdige.  

Hermine 


Født: 24.06.2017

EMS-Kode: HCL n 24 - Brunspottet

Hermine er vår flotte huskatt. Hun er en vakker brunspottet jente som er snill og kosete, men samtidig vet hun godt hva hun vil. Hun er en snill og leken pus som gjør en veldig god jobb i og oppdra sine småsøsken. 

Hermine følger også med på utstillinger, og har mange gode resultater, blant annet flere Best In Show